Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

today5 juni 2024 2

share close

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten weten dat je er weer bent: “Hier ben ik!” 

Want zonder mij geen feestje. Al met al een feelgood feestnummer. “Hier Ben Ik!” is vanaf 31 mei overal te streamen op de bekende platvormen. 

Met dank aan: Annerike van de Straat

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Owen van Kol – Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn

Owen van Kol komt met knaller van een single! Op vrijdag 31 mei komt van zanger Owen van Kol zijn nieuwste nummer uit: “Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn”. Een nummer waarmee de zanger een nieuwe muzikale weg is ingeslagen. Een weg, die hij al eventjes bewandelde, want hij zingt […]

today1 juni 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%