Uncategorized

Owen van Kol – Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn

today1 juni 2024 1

share close

Owen van Kol komt met knaller van een single!

Op vrijdag 31 mei komt van zanger Owen van Kol zijn nieuwste nummer uit: “Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn”. Een nummer waarmee de zanger een nieuwe muzikale weg is ingeslagen. Een weg, die hij al eventjes bewandelde, want hij zingt al vanaf zijn tiende jaar. Op zijn veertiende bracht hij bij Henk Damen onder het label Bling Music zijn eerste single uit en drie jaar later nam hij onder dit label een volgend nummer op. Tussendoor maakte de zanger een uitstapje en bracht andere nummers uit bij een ander label. Dit om muzikale ervaring op te doen. Nu is hij definitief terug bij Henk Damen, die niet alleen zijn nummers maakt maar ook een goede vriend is. “Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn”, is een cover van Ferry de Lits. Aanvankelijk is het een ballad dat een eigentijds tintje heeft gekregen, een beetje trance en house, waardoor Owen van Kol het nummer geheel eigen heeft gemaakt. Het is dan ook niet zo gek, dat hij er maar wat blij mee is. Sinds 2023 staat de zanger bijna wekelijks op de bühne. De zingende timmerman, want in het dagelijkse leven heeft hij gewoon een baan, treedt ieder weekend wel op. “We staan alweer tot eind november volgeboekt. Dat doe ik met veel plezier. Ieder optreden zie ik als een feestje”. Met “Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn” hoopt de Nijmegenaar met volle overtuiging de toekomst in te gaan.

Met dank aan: Jeanette de Wit

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%