Uncategorized

Joop Tertaas – Als ik jou zie

today1 juni 2024 1

share close

De Amsterdamse zanger Joop Tertaas is 8 jaar geleden begonnen met professioneel zingen en bekend geworden met optredens in tv programma’s zoals o.a. ‘Thank you for the Music’ en ‘All Together Now’ waarin hij zelfs 2x te zien was . 

Joop Tertaas zingt uit het hart, met Amsterdams gevoel en is een geliefde entertainer op feesten, partijen en dinershows, ook veel bekende artiesten treden graag samen met Joop op. Maar van zijn grote held Frank Sinatra zingt hij veel van zijn liedjes en treed dan ook regelmatig op met muziekbanden, combo,s en zelfs met zijn Bigband. Daarnaast heeft Joop ook zijn eigen repertoire van Nederlandstalige liedjes, geschreven door Bram Koning en gearrangeerd door Marcel Schimscheimer en Joos van Leeuwen. 

Ook zijn nieuwe single “Als ik jou zie” mag er weer zijn, een echt Joop Tertaas liedje, dat vonden ook de gasten die hij mocht vermaken tijdens de Formule 1 race in Monaco waar Joop een trouwe gast is op 1 van de vele jachten die daar liggen, ook heeft Joop de CD mogen overhandigen aan de koning van de Porsche Super, Larry Ten Voorde en deze was blij verrast met deze single. 

Elk optreden is voor hem een feestje, het is daarom altijd gezellig met Joop. 

Joop geniet net zoveel als het publiek, of hij nu als zanger in een kroeg staat of jazz zingt in een theater ‘HET IS GEEN FEEST ALS JOOP NIET IS GEWEEST’ 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%