Uncategorized

Frerik de Swetser – In Spanje schijt altijd de zonnos

today1 juni 2024 2

share close

Frerik komt op 31 mei uit met een super zomers gimmick lied getiteld: “In Spanje Schijnt Altijd De Zonnos” 

Dit lied bedacht hij nadat hij een optreden had gedaan op een Nederlandstalig piratenfeest in Hindeloopen met Marco Schuitmaker in zijn ‘naprogramma’. Toen Frerik van de boeker hoorde wat Marco per optreden kreeg dacht hij: het wordt tijd voor een Nederlandstalige kneiter. En in twee seconde waren de eerste twee zinnen bedacht. Al gauw volgde de rest van het lied. Samen met producer Chiel Platje dook Frerik de studio in en werkten zij dit muzikale hoogstandje uit tot wat het nu is. Compleet met Spaanse trompetjes en een hele reeks Spaanse woordjes waan je je zo aan de Spaanse costa. 

Met dank aan: Annerike van de Straat

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%