Uncategorized

Damian Daleman – Dit is mijn stad

today1 juni 2024

share close

Damian Daleman is nog maar net begonnen met zingen als hij zijn eerste single ‘Wat een nacht’ begin van dit jaar uitbrengt.

Zijn debuutsingle was gelijk een klein succesje, radiostations reageerde positief, wat voor Damian naar meer proefde. Een paar maanden later besloot hij dan ook, we gaan er nog een uit brengen!
En vandaag 31 mei mij komt zijn nieuwe single ‘Dit is mijn Stad’ uit.

Damian ziet zijn muzikale carrière zeer positief in want hij zit vol met plannen en ideeën. Zijn grote wens is dat hij net als zijn oom Rinus Ponsen en zijn neven Donny en Wesley Ponsen successen gaat boeken.

Met dank aan: Ilske Helleman

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%