Uncategorized

Ben Steneker & Anna McRose – Heart To Heart

today1 juni 2024 2

share close

Ben Steneker en Anna McRose brengen single uit

Ben Steneker en Anna McRose twee namen die behoren tot de (inter)nationale top van de country muziek. Beiden hebben vele singles uitgebracht in de afgelopen jaren en velen daarvan zeer succesvol  bij de internationale radiostations. Zo succesvol dat ze vandaag de dag nog veelvuldig te beluisteren zijn. Ben Steneker en Anna McRose hebben de handen in een geslagen en zijn de afgelopen maanden de studio in geweest voor het openen van een aantal nummers. En de eerste die het muzikale daglicht ziet is.
“Heart to Heart” een nummer mede geschreven door Emmylou Harris. Binnenkort te streamen en te downloaden en naar de verwachting is ook weer te beluisteren via de diverse radiostations.  Wil je meer weten van dit gelegenheidsduo  sluit je dan als ‘vriend’van Anna McRose op facebook. Zij zal via de sociale media kanalen je van alles omtrent het duo en de muziek op de hoogte houden. Ook kun je op haar pagina ( www.facebook.com/AnnaMcRose )  lezen waar ze live te bewonderen is .

Met dank aan: Geert Hakze

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%