Uncategorized

Mickey Lane – Allright Okay

today21 mei 2024 2

share close

Mickey Lane is de nieuwste popformatie, waarvan alle vier leden diverse achtergronden hebben. 

De eerste single van Mickey Lane is afkomstig van de te gekke en geweldige EP, genaamd ALLRIGHT/OKAY. Deze EP bevat vier eigen stukken en een voor hen geschreven song door hun producer.
De groep is zeer excentriek en artistiek. Dit was ook voor Mickey Lane vanzelfsprekend want zo staan ze alle vier in het leven.

Alleen al de achttien jarige slag gitariste Puk Bannov is internationaal een begrip aan het worden door prachtige sierraden, hoeden en tekeningen die ze ontwerpt. Niet zo vreemd want haar ouders waren in de jaren negentig al befaamde artiesten. 

Van de eerste single ALLRIGHT/OKAY is ook een instrumentale versie gemaakt en komt een remix er ook snel aan. Deze is geproduceerd door de ouders van Puk: Dona King en Peter Starfighter.

Met dank aan: Annerike van de Straat

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%