Uncategorized

De Roze Pierro’s – Lydia

today21 mei 2024 2

share close

Het tweetal was zeer gecharmeerd van het oude piraten nummer Lydia van Ben Lansink, en maakten er samen een heerlijke feestversie van! 

De Roze Pierro’s bestaan uit de twee muziekvrienden Teun Plasman en Stan de Wit uit Den Hout (Noord Brabant). Deze vrolijke levensgenieters houden wel van een feestje en vonden elkaar op het biljart van de plaatselijke voetbal kanEne, waar ze samen voor het eerste een liedje zongen Ejdens een gezellige derde helG. Daar ontstond het idee om samen een liedje te gaan maken en werd het duo De Roze Pierro’s verzonnen. Ze namen contact op met mulE-genre producer Andre Kooiman die samen met het tweetal een plan maakte voor hun eerste nummer. Het tweetal was zeer gecharmeerd van het oude piraten nummer Lydia van Ben Lansink. Samen met de muziek professional uit Raamsdonksveer doken ze de studio in van AKMP met als resultaat een heerlijke feestversie van deze oude klassieker. Gezelligheid, feest, en een heerlijke accordeon solo zijn de sleutel woorden van deze meezinger waarmee De Roze Pierro’s hun debuut maken in de Nederlandstalige feest scene! De single “Lydia” is vanaf medio Mei 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal dan hun eerste videoclip te zien zijn op het Youtube kanaal van AKMP en op de verschillende clip zenders. 

Met dank aan: PLUGplugging

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%