Uncategorized

Dario – Die laaielichter

today21 mei 2024 1

share close

Dario werd in 1995 bekend toen hij met dansbare en feestelijke versies van bekende Hollandse hits naam maakte in de horeca en in de hitlijsten, zijn versie van: ‘De Clown’ en ‘Zij Gelooft In Mij’ werden overal gedraaid!

Dario stond hiermee ook aan de wieg van de feest/après-ski muziek in Nederland.

In 2005 kreeg Dario nog meer landelijke bekendheid doordat hij één van de eerste reallifesoaps kreeg op SBS6.  Hij nam ook veel duetten op met artiesten als: George Baker, Sugar Lee Hooper, Imca Marina en Benny Neyman en in 2009 gaf hij een eigen concert in de Heineken Music Hall.
Nu is hij met een nieuw boekingsbureau en label weer volop bezig zichzelf opnieuw op de kaart te zetten, deze nieuwe versie van ‘Die Laaielichter’ is daarmee de eerste single.

Zelfs Gerard Cox (de originele uitvoerende) vindt het een geslaagde versie!
Helaas is hij slecht ter been anders had hij in de clip mee willen spelen.

Met dank aan: Nel van Olm

Written by:

Rate it

Similar posts

Uncategorized

Erwin & Kevin – Oranje

Erwin & Kevin verrassen met nieuw Oranje nummer “Oranje”  Erwin & Kevin, twee getalenteerde muzikanten uit het Brabantse Oosterhout en Fijnaart, komen op de valreep met een geheel afwijkend Oranje nummer, getiteld “Oranje”. Dit nummer is een verrassende toevoeging aan de feestelijke en sportieve sfeer rond het EK voetbal en […]

today12 juni 2024 1

Uncategorized

Ruben Luders – Hier ben ik

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten […]

today5 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%